Egyszeri keresőoptimalizálás

Az egyszeri keresőoptimalizálás egy olyan kb. 3 hónapos együttműködés, amely során átvizsgálom a honlapodat, megtalálom és kijavítom azokat a hibákat, amik miatt nem szerepelsz jól a keresőben, ezáltal a honlapod látogatottsága nőni fog.

Egyszeri keresőoptimalizálás tartalma

Részletesen átvizsgálom a honlapodat, mind a technikai mind a tartalmi elemeket, olyan mélységig, amikről az interneten nem is olvashatsz.

Megtalálom azokat a hibákat a honlapodon, amik most alapból megakadályozzák, hogy jó helyre kerülj a Google-ben. Magad is meg fogsz lepődni, ha meglátod mennyi ilyen van!

Optimalizálom a Google keresési találatai között megjelenő szöveget. Nem elég elöl lenni a keresőben, rá kell venni a látogatókat, hogy a Te oldaladra kattintsanak! (Szakkifejezéssel: beállítom a title és meta leírás mezőket, legfeljebb 20 aloldalra, illetve kapsz egy pontos, érthető mintát, amivel később bármelyik aloldaladra te is könnyen meg tudod csinálni!)

Rendbeteszem a belső linkjeidet. A Google számára nem mindegy, hogy hogyan hivatkozol a saját tartalmadra, mégis nagyon sokan egyáltalán nem foglalkoznak ezzel.

Segítek megírni a szövegeidet. A keresőoptimalizált szövegírás egy külön műfaj: "Írj úgy, hogy a kereső pontosan értse, miről van szó, de a látogatónak se legyen idegen". Ha szeretnéd, megíom a szöveget 5 aloldalra. Ha nem szeretnéd, csak segítek és átnézem a Te szöveged.

Egy részletes listát kapsz 100%-osan hatékony javaslatokról, aminek ha minden pontja végrehajtásra kerül a honlapodon (részben fejlesztői, részben tartalmi változtatások), akkor garantált a látványos helyezés javulás.

+ 2 EXTRA BÓNUSZ

1. Kulcsszókutatás (értéke 40.000 Ft)

 • Konkrét javaslat a legfontosabb főoldali 1-3 kulcsszóra.
 • Pontos lista a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról.
 • A piacodtól függően további 10-100 kulcsszót kapsz.
 • Részletes, profi táblázatot kapsz, amit a jövőben könnyen fogsz tudni használni.

2. Linképítés (értéke 20.000 Ft)

 • 5 db profi link építése. Igazából nem a linkek száma, hanem a minősége számít.
 • Kulcsszóra optimalizálva – ésszel! Rögtön két dolgot kapsz: egyrészt a legfontosabb kulcsszavaidat fogjuk erősíteni – így arra fogsz jó helyen jönni a keresőben, amire szeretnél. Másrészt "elosztjuk" a kulcsszavakat, vagyis a keresőnek nem lesz túloptimalizált a honlapod, nem fog büntetni érte.
 • Optimális linkprofil. A linkeket úgy építjük, hogy a kereső számára természetesnek tűnjenek. Fogsz kapni linket egészen értékes honlapról, jobb és közepes linkkatalógusból, linkmegosztókból és közösségi média oldalakról.

Milyen eredményeket várhatsz az egyszeri keresőoptimalizálástól és a két bónusztól?

Ha vérbeli vállalkozó vagy, már megfogalmazódott benned a kérdés: na jó, de mi lesz nekem ettől jobb?

 • A honlapod tartalma a Google számára egyértelmű lesz.
 • A megcélzott kulcsszavakra a mainál jobb helyen és többször fogja hozni a honlapod. Ez olyan, mintha ingyen kapnál médiamegjelenést, reklámfelületet.
 • Az optimalizált találati szövegek miatt az átkattintási arány (ahányan a honlapodra jönnek) is növekedni fog!
 • Az új kulcsszavak miatt több üzletileg hasznot hozó látogató fog érkezni a honlapodra.

Ki végzi az egyszeri keresőoptimalizálást?

Kerekesi Éva SEO szakértő

Kerekesi Éva

SEO szakértő,

vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak

segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben,

ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el,

hirdetési költség nélkül.

 

 

Egyszeri keresőoptimalizálás ára

Az egyszeri keresőoptimalizálás ára  a két bónusszal: 149.000 Ft (alanyi adómentes),

ennek a fele a szolgáltatás megrendelésekor, a másik fele meg az elemzés elkészültekor fizetendő.

Egyszeri keresőoptimalizálás menete

 1. Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!
 2. Elkészítek a honlapodról egy ingyenes SEO elemzést, és megvizsgálom, hogy az egyszeri keresőoptimalizálás tud-e a Te honlapodnak megfelelő eredményt biztosítani. Ha igen, akkor elküldöm a számlát az egyszeri keresőoptimalizálás díjának 50%-ról. Ha nem, akkor egyeztetünk, hogy esetlegesen másik keresőoptimalizálási szolgáltatást érdemes-e ígénybe venni.
 3. Amint beérkezik az előleg, elkészítem a honlap elemzését, amit az előleg befizetését követő 30 napon belül fogsz megkapni.
 4. Ha elkészült az elemzés, átbeszéljük, ha esetleg van olyan változtatási javaslat, amivel nem értesz egyet leegyeztetjük, hogy mi legyen. Az egyszeri keresőoptimalizálás díjának a második fele ekkor esedékes.
 5. Ha wordpresses honlapod van, akkor megcsinálom az elemzésben szereplő változtatásokat. Ha más típusú honlapod van, akkor a weboldal fejlesztőjével lebeszélem, hogy milyen változtatásokat kell megcsinálniuk.
 6. Amint minden változtatást sikerült megcsinálni, rá kb. egy hónap múlva kapsz egy elemzést az addigi eredményekről, de mivel a keresőoptimalizálásban idő mire beérnek az eredmények, ezt követően is várható javulás.

 Egyszeri keresőoptimalizálás megrendelése

Töltsd ki az alábbi űrlapot, átnézem a honlapodat, és 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

Írhatsz e-mailt az eva@profiseo.hu -ra, vagy hívhatsz telefonon a 30/292-1566 számon.

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.
 
 
Email*
Név*
Telefon*
Honlap címe*
Üzenet (opcionális)MENÜ