Havidíjas keresőoptimalizálás

 • Kevés a látogató a honlapodon?
 • Nem tud a honlapod a Google első oldalára kerülni?
 • Jó a terméked, szolgáltatásod, de nem jut el elég emberhez?

Legyen Neked is piacvezető a weboldalad!

Tudod kik tudnak sok pénzt keresni online?

Akik uralják a területüket az interneten!

Bármire keres a látogató, bárhova kattint, mindig az ő weboldalukon találja magát.

Hogyan lehet ezt elérni?

A legjobb módszer erre a havidíjas keresőoptimalizálás!

Havidíjas keresőoptimalizálással

 • minden hónapban folyamatosan dolgozom a honlapodon,
 • hogy előrébb kerüljön a Google keresőben
 • és több látogatód, több vevőd, több profitod legyen!

Nem elég csak pár dolgot beállítani a honlapon?

Sajnos nem.

A keresőoptimalizálás egy összetett feladat, aminek csak egy része a technikai beállítások, amik önmagukban nem képesek az első helyre repíteni a weboldaladat.

Gondolj bele, a Te témádban is minimum több száz weboldal van, és mindenki az első helyen, de legalábbis az első oldalon szeretne lenni! Ehhez nem elég két kattintás a honlapon.

Havidíjas keresőoptimalizálás tartalma

 • Kulcsszókutatás – A témáddal kapcsolatban több száz, nem elírás, valóban több száz kulcsszót fogsz kapni, amire keresnek az emberek. A legtöbb honlaptulajdonos azt a hibát követi el, hogy 2-3 kulcsszóra koncentrál, miközben a legtöbb témában több száz kulcsszó van, amikkel könnyen lehet potenciális vevőket hozni a weboldaladra.
 • Technikai beállítások – Beállítom a keresőoptimalizálásban fontos elemeket a teljes weboldaladon, nem csak a főoldalon, hanem minden egyes aloldalon, bejegyzésben, amennyiben wordpress weboldalad van. Ha nem wordpress oldalad van, megadom, hogy pontosan mit kell beállítani, hogy a webfejlesztőd meg tudja csinálni, vagy én leegyeztetem a webfejlesztőddel a teendőket.
 • Kategóriák és címkék használata – A kategóriák és címkék megfelelő használatában hatalmas lehetőség van, és sokat segít a weboldal látogatottságán. Tapasztalatom szerint a honlaptulajdonsok vagy nem használják, vagy össze-vissza használják, amivel gyengítik a honlapjukat. Ami jó hír, mert mi hatékonyan fogjuk használni a kategóriákat és címkéket, amik versenyelőnyre tehetnek szert a versenytársaiddal szemben.
 • Belső linképítés – A belső linkek használata szintén egy olyan eszköz, amit a honlaptulajdonsok nem nagyon használnak, pedig hatékony módszer a honlap látogatottságának növelésben, ezért mi is használni fogjuk!
 • Google Search Console (Webmestereszközök) és Analytics – Nem kell számodra érthetetlen adatokat bogarásznod, mert én folyamatosan nyomon követem helyetted a weboldalad alakulását a keresőben, és újabb és újabb javaslatokat fogsz kapni a látogatottság növelés érdekében.
 • Közösségi média – A közösségi médiának egyre fontosabb szerepe van a keresőoptimalizálásban is, mivel a Google figyeli milyen reakciót vált ki egy weboldal a közösségi mdiában. Ha nem szeretnél foglalkozni az új cikkek posztolgatásával, én megcsinálom helyetted!
 • Google hibaüzenetek, figyelmeztetések – Úristen, hibaüzenetet kaptam, de egy szót sem értek belőle! Nem kell ezen aggódnod, nyomon követem a Google-től érkező jelzéseket, és szólok ha valamilyen javításra van szükség és segítek a megvalósításban, így elkerülheted a hibák miatti visszaesést.
 • Cikkírás – Cikkek nélkül nem lehet sok látogatót szerezni. A cikkekkel tudod elérni, hogy mind a látogatók mind a Google a témád szakértőjeként tekintsen rád. Bizonyított tény, hogy a szakértői tartalmakkal rendelkező oldalakon sokkal többen vásárolnak és veszik igénybe a szolgáltatásokat.
  Hogy minél több látogatót szerezz a cikkeiddel, megkapod a cikk témákat, kulcsszavkat, és minden egyes cikkedet átnézem és technikailag beállítom, hogy a látogatók is szeressék és jó helyen szerepeljen a Google találati listában. (A cikket Neked kell megírni! A saját szakmádról, a Te termékedről vagy szolgáltatásodról Te tudsz a leghitelesebben írni.)
 • Konzultáció – ha kérdésed van a honlapoddal kapcsolatban, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, hogyan csinálj, konzultálhatsz velem.

Havidíjas keresőoptimalizálás előnyei

 • fix költsége van, így könnyen kalkulálható
 • idővel kevesebbet kell hirdetésre költened, mivel több látogató fogja ingyen megtalálni a honlapodat
 • hosszútávon a havidíjas keresőoptimalizálásba fektetett összeg többszörösen megtérül

Havidíjas keresőoptimalizálás ár

Havidíjas keresőoptimalizálás ára: 50.000 Ft/hó (alanyi adómentes).

Havidíjas keresőoptimalizálás jelentkezés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

Írhatsz e-mailt az eva@profiseo.hu -ra, vagy hívhatsz telefonon a 30/292-1566 számon.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Telefon*
Honlap címe (www.valami.hu)*
Üzenet (opcionális)


MENÜ