Havidíjas keresőoptimalizálás

  • Kevés a látogató a honlapodon?
  • Nem tud a honlapod a Google első oldalára kerülni?
  • Jó a terméked, szolgáltatásod, de nem jut el elég emberhez?

 

Legyen Neked is piacvezető a weboldalad!

 

 

Tudod kik tudnak sok pénzt keresni online?

Akik uralják a területüket az interneten!

Bármire keres a látogató, bárhova kattint, mindig az ő weboldalukon találja magát.

Hogyan lehet ezt elérni?

A legjobb módszer erre a havidíjas keresőoptimalizálás!

 

Havidíjas keresőoptimalizálással

 

  • minden hónapban folyamatosan dolgozom a honlapodon,
  • hogy előrébb kerüljön a Google keresőben
  • és több látogatód, több vevőd, több profitod legyen!

Nem elég csak pár dolgot beállítani a honlapon?

Sajnos nem.

A keresőoptimalizálás egy összetett feladat, aminek csak egy része a technikai beállítások, amik önmagukban nem képesek az első helyre repíteni a weboldaladat.

Gondolj bele, a Te témádban is minimum több száz weboldal van, és mindenki az első helyen, de legalábbis az első oldalon szeretne lenni! Tudtad, hogy a weboldalak mindössze 9 %-ára érkezik látogató a Google-ből? Ehhez nem elég két kattintás a honlapon!

 

Havidíjas keresőoptimalizálás tartalma

 

Kulcsszókutatás – A témáddal kapcsolatban több száz, nem elírás, valóban több száz kulcsszót fogsz kapni, amire keresnek az emberek. A legtöbb honlaptulajdonos azt a hibát követi el, hogy 2-3 kulcsszóra koncentrál, miközben a legtöbb témában több száz kulcsszó van, amikkel könnyen lehet potenciális vevőket hozni a weboldaladra. Egy saját példa a fogyascoachinggal.hu weboldalamra egy hónap alatt 11635 kattintás érkezett a Google-ből, ebből 17-en kattintottak úgy, hogy a fogyókúra szóra kerestek, pedig az első oldalon jön az oldalam, 9. erre a kulcsszóra.

 

Technikai beállítások – Beállítom a keresőoptimalizálásban fontos elemeket a teljes weboldaladon, nem csak a főoldalon, hanem minden egyes aloldalon, bejegyzésben, amennyiben wordpress weboldalad van. Ha nem wordpress oldalad van, megadom, hogy pontosan mit kell beállítani, hogy a webfejlesztőd meg tudja csinálni, vagy én leegyeztetem a webfejlesztőddel a teendőket.

 

Kategóriák és címkék használata - A kategóriák és címkék megfelelő használatában hatalmas lehetőség van, és sokat segít a weboldal látogatottságán. Tapasztalatom szerint a honlaptulajdonsok vagy nem használják, vagy össze-vissza használják, amivel gyengítik a honlapjukat. Ami jó hír, mert mi hatékonyan fogjuk használni a kategóriákat és címkéket, amik versenyelőnyre tehetnek szert a versenytársaiddal szemben.

 

Belső linképítés – A belső linkek használata szintén egy olyan eszköz, amit a honlaptulajdonsok nem nagyon használnak, pedig hatékony módszer a honlap látogatottságának növelésben, ezért mi is használni fogjuk!

 

Google Search Console (Webmestereszközök) és Analytics – Nem kell számodra érthetetlen adatokat bogarásznod, mert én folyamatosan nyomon követem helyetted a weboldalad alakulását a keresőben, és újabb és újabb javaslatokat fogsz kapni a látogatottság növelés érdekében.

 

Közösségi média – A közösségi médiának egyre fontosabb szerepe van a keresőoptimalizálásban is, mivel a Google figyeli milyen reakciót vált ki egy weboldal a közösségi mdiában. Ha nem szeretnél foglalkozni az új cikkek posztolgatásával, én megcsinálom helyetted!

 

Google hibaüzenetek, figyelmeztetések – Úristen, hibaüzenetet kaptam, de egy szót sem értek belőle! Nem kell ezen aggódnod, nyomon követem a Google-től érkező jelzéseket, és szólok ha valamilyen javításra van szükség és segítek a megvalósításban, így elkerülheted a hibák miatti visszaesést.

 

Cikkírás – Cikkek nélkül nem lehet sok látogatót szerezni. A cikkekkel tudod elérni, hogy mind a látogatók mind a Google a témád szakértőjeként tekintsen rád. Bizonyított tény, hogy a szakértői tartalmakkal rendelkező oldalakon sokkal többen vásárolnak és veszik igénybe a szolgáltatásokat.
Hogy minél több látogatót szerezz a cikkeiddel, megkapod a cikk témákat, kulcsszavkat, és minden egyes cikkedet átnézem és technikailag beállítom, hogy a látogatók is szeressék és jó helyen szerepeljen a Google találati listában. 

 

Konzultáció - ha kérdésed van a honlapoddal kapcsolatban, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, hogyan csinálj, konzultálhatsz velem.

 

Milyen eredményre számíthatok?

 

Egy kép többet mond ezer szónál!

Az alábbi grafikonon láthatod hogyan nőtt a Google-ből organikusan érkező kattintások száma a havidíjas keresőoptimalizálásnak köszönhetően.


Egy másik weboldal eredményei (csak az Google-ből érkező organikus kattintások száma)
havidíjas keresőoptimalizálás eredmények

 

Havidíjas keresőoptimalizálás előnyei

 

  • fix költsége van, így könnyen kalkulálható
  • idővel kevesebbet kell hirdetésre költened, mivel több látogató fogja ingyen megtalálni a honlapodat
  • hosszútávon a havidíjas keresőoptimalizálásba fektetett összeg többszörösen megtérül
  • időt spórol meg neked, ha eddig Te próbálkoztál a keresőoptimalizálással - most már koncentrálhatsz a vállalkozásodra és az ügyfeleidre.

 

Ki végzi a havidíjas keresőoptimalizálást ?

 

Kerekesi Éva SEO szakértő

 

Kerekesi Éva

SEO szakértő,

vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak

segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben,

ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el,

hirdetési költség nélkül.

 

Havidíjas keresőoptimalizálás ár

 

Az alábbi árak "hagyományos weboldalakra" vonatkoznak. Webáruház keresőoptimalizálására kérj egyedi ajánlatot!

Alapcsomag

Havi 4 db aloldal szövegét nézem át és teszem rendbe keresőoptimalizálási szempontból,

a blogbejegyzéseket Neked kell megírni az én útmutatásaim alapján.

49.900 Ft/hó

(alanyi adómentes) 

Extra csomag 

Nem kell bajlódnod a blogbejegyzések írásával,

havi 2 db

kulcsszóra optimalizált

blogbejegyzést kapsz a honlapodra.

69.900 Ft/hó

(alanyi adómentes)

Super extra csomag 

Havi 4 db

kulcsszóra optimalizált

blogbejegyzést kapsz a honlapodra.

84.900 Ft/hó

(alanyi adómentes)

 

Egyedi csomag

 Egyedi igények alapján összeállított szolgáltatás csomag

egyedi ár Ft/hó

(alanyi adómentes)

Havidíjas keresőoptimalizálás jelentkezés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, átnézem a honlapodat, és 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

Írhatsz e-mailt az eva@profiseo.hu -ra, vagy hívhatsz telefonon a 30/292-1566 számon.

MENÜ