Egyszeri keresőoptimlizálás

Az egyszeri keresőoptimalizálás egy olyan kb. 3 hónapos együttműködés, amely során átvizsgálom a honlapodat, megtalálom és kijavítom azokat a hibákat, amik miatt nem szerepelsz jól a keresőben, ezáltal a honlapod látogatottsága nőni fog.

Részletesen átvizsgálom a honlapodat, mind a technikai mind a tartalmi elemeket, olyan mélységig, amikről az interneten nem is olvashatsz.

Megtalálom azokat a hibákat a honlapodon, amik most alapból megakadályozzák, hogy jó helyre kerülj a Google-ben. Magad is meg fogsz lepődni, ha meglátod mennyi ilyen van!

Optimalizálom a Google keresési találatai között megjelenő szöveget. Nem elég elöl lenni a keresőben, rá kell venni a látogatókat, hogy a Te oldaladra kattintsanak! (Szakkifejezéssel: beállítom a title és meta leírás mezőket, legfeljebb 20 aloldalra, illetve kapsz egy pontos, érthető mintát, amivel később bármelyik aloldaladra te is könnyen meg tudod csinálni!)

Rendbeteszem a belső linkjeidet. A Google számára nem mindegy, hogy hogyan hivatkozol a saját tartalmadra, mégis nagyon sokan egyáltalán nem foglalkoznak ezzel.

l

Segítek megírni a szövegeidet. A keresőoptimalizált szövegírás egy külön műfaj: “Írj úgy, hogy a kereső pontosan értse, miről van szó, de a látogatónak se legyen idegen”. Ha szeretnéd, megíom a szöveget 5 aloldalra. Ha nem szeretnéd, csak segítek és átnézem a Te szöveged.

Egy részletes listát kapsz 100%-osan hatékony javaslatokról, aminek ha minden pontja végrehajtásra kerül a honlapodon (részben fejlesztői, részben tartalmi változtatások), akkor garantált a látványos helyezés javulás.

+ 2 EXTRA BÓNUSZ

Kulcsszókutatás

(értéke 40.000 Ft)

 • Konkrét javaslat a legfontosabb főoldali 1-3 kulcsszóra.
 • Pontos lista a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról.
 • A piacodtól függően további 10-100 kulcsszót kapsz.
 • Részletes, profi táblázatot kapsz, amit a jövőben könnyen fogsz tudni használni.

Linképítés

(értéke 25.000 Ft)

 • 5 db profi link építése. A minőség számít!
 • Kulcsszóra optimalizálva – ésszel! Rögtön két dolgot kapsz: egyrészt a legfontosabb kulcsszavaidat fogjuk erősíteni – így arra fogsz jó helyen jönni a keresőben, amire szeretnél. Másrészt “elosztjuk” a kulcsszavakat, vagyis a keresőnek nem lesz túloptimalizált a honlapod, nem fog büntetni érte.
 • Optimális linkprofil. A linkeket úgy építjük, hogy a kereső számára természetesnek tűnjenek. Fogsz kapni linket egészen értékes honlapról, jobb és közepes linkkatalógusból, linkmegosztókból és közösségi média oldalakról.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATOK

AZ EGYSZERI KERESŐOPTIMALIZÁLÁSTÓL

ÉS A KÉT BÓNUSZTÓL?

A honlapod tartalma a Google számára egyértelmű lesz.
A megcélzott kulcsszavakra a mainál jobb helyen és többször fogja hozni a honlapod. Ez olyan, mintha ingyen kapnál médiamegjelenést, reklámfelületet.
Az optimalizált találati szövegek miatt az átkattintási arány (ahányan a honlapodra jönnek) is növekedni fog!
Az új kulcsszavak miatt több üzletileg hasznot hozó látogató fog érkezni a honlapodra.

egyszeri keresőoptimalizálás eredmények, seo audit eredmények

KI VÉGZI AZ EGYSZERI KERESŐOPTIMALIZÁLÁST?

Kerekesi Éva SEO szakértő, vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben, ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el, hirdetési költség nélkül.

Kerekesi Éva SEO mester

Egyszeri keresőoptimlizálás ára

Az egyszeri keresőoptimalizálás ára  a két bónusszal: 149.000 Ft (alanyi adómentes),

ennek a fele a szolgáltatás megrendelésekor, a másik fele meg az elemzés elkészültekor fizetendő.

Egyszeri keresőoptimlizálás menete

 1. Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!
 2. Elkészítek a honlapodról egy ingyenes SEO elemzést, és megvizsgálom, hogy az egyszeri keresőoptimalizálás tud-e a Te honlapodnak megfelelő eredményt biztosítani. Ha igen, akkor elküldöm a számlát az egyszeri keresőoptimalizálás díjának 50%-ról. Ha nem, akkor egyeztetünk, hogy esetlegesen másik keresőoptimalizálási szolgáltatást érdemes-e ígénybe venni.
 3. Amint beérkezik az előleg, elkészítem a honlap elemzését, amit az előleg befizetését követő 30 napon belül fogsz megkapni.
 4. Ha elkészült az elemzés, átbeszéljük, ha esetleg van olyan változtatási javaslat, amivel nem értesz egyet leegyeztetjük, hogy mi legyen. Az egyszeri keresőoptimalizálás díjának a második fele ekkor esedékes.
 5. Ha wordpresses honlapod van, akkor megcsinálom az elemzésben szereplő változtatásokat. Ha más típusú honlapod van, akkor a weboldal fejlesztőjével lebeszélem, hogy milyen változtatásokat kell megcsinálniuk.
 6. Amint minden változtatást sikerült megcsinálni, rá kb. egy hónap múlva kapsz egy elemzést az addigi eredményekről, de mivel a keresőoptimalizálásban idő mire beérnek az eredmények, ezt követően is várható javulás.

Egyszeri keresőoptimalizálás megrendelése

Töltsd ki az űrlapot, átnézem a honlapodat, és 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

Ha kérdésed van keress e-mailben vagy telefonon!

Kerekesi Éva

30/292-1566

eva@profiseo.hu