Havidíjas

keresőoptimlizálás

 • Kevés a látogató a honlapodon?
 • Nem tud a honlapod a Google első oldalára kerülni?
 • Jó a terméked, szolgáltatásod, de nem jut el elég emberhez?

 

Legyen Neked is piacvezető a weboldalad!

 

Tudod kik tudnak sok pénzt keresni online?

Akik uralják a területüket az interneten!

Bármire keres a látogató, bárhova kattint, mindig az ő weboldalukon találja magát.

Hogyan lehet ezt elérni?

A legjobb módszer erre a havidíjas keresőoptimalizálás!

Havidíjas keresőoptimalizálással:

 • minden hónapban folyamatosan dolgozom a honlapodon,
 • hogy előrébb kerüljön a Google keresőben
 • és több látogatód, több vevőd, több profitod legyen!

Havidíjas keresőoptimalizálás menete

Kulcsszókutatás –  A legtöbb honlaptulajdonos azt a hibát követi el, hogy 2-3 kulcsszóra koncentrál, miközben a legtöbb témában több száz kulcsszó van, amikkel könnyen lehet potenciális vevőket hozni a weboldaladra. Én megtalálom Neked ezeket a kulcsszavakat! Egy saját példa a fogyascoachinggal.hu weboldalamra egy hónap alatt 11635 kattintás érkezett a Google-ből, ebből 17-en kattintottak úgy, hogy a fogyókúra szóra kerestek, pedig az első oldalon jön az oldalam, több mint 10.000 kattintás a többi kulcsszónak köszönhető!

Technikai beállítások – Beállítom a keresőoptimalizálásban fontos elemeket a teljes weboldaladon, nem csak a főoldalon, hanem minden egyes aloldalon, bejegyzésben, amennyiben wordpress weboldalad van. Ha nem wordpress oldalad van, megadom, hogy pontosan mit kell beállítani, hogy a webfejlesztőd meg tudja csinálni, vagy én leegyeztetem a webfejlesztőddel a teendőket.

Kategóriák és címkék használata – A kategóriák és címkék megfelelő használatában hatalmas lehetőség van, és sokat segít a weboldal látogatottságán. Tapasztalatom szerint a honlaptulajdonsok vagy nem használják, vagy össze-vissza használják, amivel gyengítik a honlapjukat. Ami jó hír, mert mi hatékonyan fogjuk használni a kategóriákat és címkéket, amik versenyelőnyre tehetnek szert a versenytársaiddal szemben.

Belső linképítés – A belső linkek használata szintén egy olyan eszköz, amit a honlaptulajdonsok nem nagyon használnak, pedig hatékony módszer a honlap látogatottságának növelésben, ezért mi is használni fogjuk!

Google Search Console (Webmestereszközök) és Analytics – Nem kell számodra érthetetlen adatokat bogarásznod, mert én folyamatosan nyomon követem helyetted a weboldalad alakulását a keresőben, és újabb és újabb javaslatokat fogsz kapni a látogatottság növelés érdekében.

Közösségi média – A közösségi médiának egyre fontosabb szerepe van a keresőoptimalizálásban is, mivel a Google figyeli milyen reakciót vált ki egy weboldal a közösségi médiában.

Google hibaüzenetek, figyelmeztetések – Úristen, hibaüzenetet kaptam, de egy szót sem értek belőle! Nem kell ezen aggódnod, nyomon követem a Google-től érkező jelzéseket, és szólok ha valamilyen javításra van szükség és segítek a megvalósításban, így elkerülheted a hibák miatti visszaesést.

l

Cikkírás – Cikkek nélkül nem lehet sok látogatót szerezni. A cikkekkel tudod elérni, hogy mind a látogatók mind a Google a témád szakértőjeként tekintsen rád. Bizonyított tény, hogy a szakértői tartalmakkal rendelkező oldalakon sokkal többen vásárolnak és veszik igénybe a szolgáltatásokat.
Hogy minél több látogatót szerezz a cikkeiddel, megkapod a cikk témákat, kulcsszavkat, és minden egyes cikkedet átnézem és technikailag beállítom, hogy a látogatók is szeressék és jó helyen szerepeljen a Google találati listában. 

Konzultáció – ha kérdésed van a honlapoddal kapcsolatban, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, hogyan csinálj, konzultálhatsz velem.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATOK?

Egy kép többet mond ezer szónál!

Az alábbi grafikonon láthatod hogyan nőtt a Google-ből organikusan érkező kattintások száma a havidíjas keresőoptimalizálásnak köszönhetően.
havidíjas keresőoptimalizálás kattintások

Egy másik weboldal eredményei (csak az Google-ből érkező organikus kattintások száma)

havidíjas keresőoptimalizálás eredmények

Havidíjas

keresőoptimlizálás előnyei

fix költsége van, így könnyen kalkulálható

idővel kevesebbet kell hirdetésre költened, mivel több látogató fogja ingyen megtalálni a honlapodat

hosszútávon a havidíjas keresőoptimalizálásba fektetett összeg többszörösen megtérül

időt spórol meg neked, ha eddig Te próbálkoztál a keresőoptimalizálással – most már koncentrálhatsz a vállalkozásodra és az ügyfeleidre.

Ki végzi a havidíjas keresőoptimalizálást?

Kerekesi Éva SEO szakértő, vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben, ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el, hirdetési költség nélkül.

Kerekesi Éva SEO mester

Havidíjas keresőoptimalizálás ára

ALAP CSOMAG

 • honlap elemzés
 • SEO stratégia kidolgozása
 • technikai beállítások
 • kulcsszókutatás
 • havi 4 db cikk keresőoptimalizálási beállítása (cikk megírása a honlap tulajdonos feladata)
 • havi statisztika az elért eredményekről

60.000 Ft / hó AAM

minimum 3 hónapos együttműködés

EXTRA CSOMAG

 • honlap elemzés
 • SEO stratégia kidolgozása
 • technikai beállítások
 • kulcsszókutatás
 • havi 2 db keresőoptimalizált cikk megírása és technikai beállítása a honlapon
 • havi statisztika az elért eredményekről

80.000 Ft / hó AAM

minimum 3 hónapos együttműködés

EGYEDI CSOMAG

Másra van szükséged, mint amit az alap csomag vagy az extra csomag tartalmaz?

Keress meg, mondd el az elképzelésedet, és egyedi, teljesen személyre szabott ajánlatot készítek küldök, ami azokat a szolgáltatásokat tartalmazza, amikre szükséged van.

ár egyedi megállapodás alapján

minimum 3 hónapos együttműködés

Az árak “hagyományos weboldalakra” vonatkoznak. Webáruház keresőoptimalizálására kérj egyedi ajánlatot!

Érdekel a havidíjas keresőoptimalizálás

Töltsd ki az űrlapot, átnézem a honlapodat, és 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

Ha kérdésed van keress e-mailben vagy telefonon!

Kerekesi Éva

30/292-1566

eva@profiseo.hu