SEO tanfolyam

kezdő online keresőoptimalizálás tanfolyam

Szép a honlapod. Jó a szolgáltatásod. Érdekes a blogod.

Mégsem találják meg az interneten.

Miért?

 

Sok millió ember használja minden egyes nap az internetet, hogyhogy alig találnak az én honlapomra?

Hogy lehet, hogy a konkurensem ronda és béna honlapját sokan olvassák, az enyémet meg alig?

 

Hogyan kerülhetne a Te honlapod is az emberek szeme elé?

Hogyan tudnál sok látogatót és sok vevőt szerezni az interneten?

Keresőoptimalizáld a honlapodat!

 

A Google-ben naponta átlagosan 3,5 milliárd keresést futtatnak le világszerte.

Naponta több ezer ember keresi a Te szolgáltatásodat, vagy olvasná szívesen a blogodat, ha megtalálná.

Rengeteg embert el lehet érni a Google segítségével, de egy 2018-as felmérés szerint a weboldalak mindössze 9 %-ára érkezik látogató a Google keresőjéből.

Mit szólnál ha a Te weboldalad is bekerülne ebbe az elit körbe, és minden egyes nap jönnének a látogatók, potenciális vevők a honlapodra anélkül, hogy rendszeresen posztolgatnod kéne, vagy hirdetéseket fizetni?

OK, ez jól hangzik, de hogyan kezdjek neki?

 

Összeszedtem a lényeget, amit minden honlap és blog tulajdonosnak tudnia kell a keresőoptimalizálásról.

Mindezt közérthetően, felesleges rizsa és idegen szakkifejezések használata nélkül.

A SEO tanfolyamon megtanulod lépésről lépésre, hogyan alakítsd át a honlapodat, vagy készítsd el, hogy a weboldalad a Google első oldalára tudjon kerülni, és folyamatosan szállítsa Neked az érdeklődőket. Mindezt otthon, a saját időbeosztásod szerint tanulhatod meg, és kérdezhetsz is!

Ezeket fogod megtanulni az online keresőoptimalizálás tanfolyamon:

hogyan működik a Google?

ha megérted a Google működésének a lényegét, pontosan tudni fogod, hogy milyen weboldalra van szükség a jó SEO eredményekhez

mi alapján rangsorolja a Google a honlapokat?

Gondolkoztál már azon, hogy a Google a több milliárd weboldalból hogyan választja ki hogy melyik a legjobb az adott keresésre? Megismered a legfontosabb rangsorolási szempontokat, és hogy mit tegyél annak érdekében, hogy a Google a Te honlapodat sorolja minél előrébb!

mit gondol a Google a honlapodról?

A Google pontosan megmutatja, hogy mit gondol a honlapodról, sőt még üzenetet is küld a javítandó hibákról! Sok honlaptulajdonos mégsem használja ezt az ingyenes funkciót. Megmutatom hogyan használd!

technikai beállítások

Ne felejtsd el, hogy a Google nem ember, hanem robot, ő teljesen máshogy látja a honlapodat, mint a weboldal látogatói. Hiába szép, és hasznos a honlapod, ha nincs megfelelően “lefordítva” a Google nyelvére. A megfelelő technikai beállítások segítenek a Google számára is érthetővé tenni a weboldaladat. Megmutatom, hogy milyen beállítások szükségesek a jó eredményekhez, és milyen hibákat kerülj el!

Kulcsszavak - kulcs a sikerhez!

A sikerhez elengedhetlen, hogy megfelelő kifejezéseket használj a honlapodon. Ha azt gondolod, hogy mindegy hogy azt írod a honlapodra hogy autóemelő vagy gépjárműemelő, nagyon tévedsz! Lehet, hogy mindkettő ugyanazt jelenti, de az egyikkel sokkal több látogatót lehet szerezni, mint a másikkal!

Bemutatom a három legjobb ingyenes kulcsszókutató eszközt, amik segítségével gyerekjáték lesz megtalálni hogy milyen kifejezéseket használj a honlapdon, és olyan kulcsszavakat is fogsz találni amikre álmodban sem gondoltál volna, és rengeteg érdeklődőt tudnak a honlapodra szállítani.

l

Keresőoptimalizált szövegírás fortélyai

Hogyan írj olyan szövegeket, cikkeket amiket a Google előre sorol, és amit az olvasók is imádnak, és még vásárolnak is!

Képek keresőoptimalizálása

Több milliárd ember használja naponta a Google képkeresőjét. Megtanulod hogyan szerezz látogatókat a képeid keresőoptimalizálásával.

Közösségi média

Hogyan használd a közösségi médiát, hogy a Google-ből is több látogatód legyen! Megismered hogyan tudsz a facebook segítségével jobb helyezéseket elérni a Google-ben. Megmutatok egy másik kevésbé ismert, de zseniális közösségi média felületet ami nem csak a Google-ben segít jobb helyezéseket elérni, de látogatókat is szállít a honlapodra!

Linképítés

Hogyan érd el, hogy más weboldalak hivatkozzanak a honlapodra, és segítsenek a Te honlapodnak több látogatót szerezni a Google-ből

Ingyenes SEO eszközök

Megismered a legfontosabb ingyenes használható SEO eszközöket, amiknek segítségével könnyedén keresőoptimalizálhatod a weboldaladat.

50 

LECKE

6,5 ÓRA

TANANYAG

100 %

GYAKORLAT

Miért tudok segíteni?

Kerekesi Éva SEO szakértő

Kerekesi Éva SEO mester

Kerekesi Éva vagyok, keresőoptimalizáló szakember.

Az első honlapomat 2015-ben készítettem, mert coachinggal szerettem volna foglalkozni. Hiába dolgoztam sokat a honlapomon, látogatója az ismerőseimen kívül alig volt. Próbálkoztam hirdetésekkel, de az csak a pénzemet vitte, ügyfelet nem hozott. Ezért elmentem egy keresőoptimalizálás tanfolyamra, az ott tanultak segítségével sikerült a honlapomat feltenni a Google térképére, és onnantól folyamatosan jöttek a látogatók, érdeklődők a honlapomra.

Idővel rájöttem, hogy a keresőoptimalizálással szívesebben foglalkozom, ezért továbbképeztem magam, és már nem csak saját honlapjaimat, hanem ügyfelek honlapjait is keresőoptimalizálom. Az egyik új honlapomnál három hónap alatt sikerült elérnem, hogy napi 2000 látogató érkezzen a weboldalra a Google-ből!

Az elmúlt években több száz weboldal elemzést készítettem, és ezen tapasztalatok, leggyakoribb hibák alapján állítottam össze az online keresőoptimalizálás tanfolyam anyagát. Mivel pár évvel ezelőtt még én is kezdő honlaptulajdonos voltam, pontosan tudom, hogy milyen problémákkal szembesülnek, mire van szükségük a honlaptulajdonosoknak, és a teendőket közérthetően magyarázom el, hogy az is megértse, aki nem programozó, és még csak nem is reál beállítottságú.havidíjas keresőoptimalizálás kattintások

Kiknek ajánlott a seo tanfolyam?

 

Honlap tulajdonosoknak

Magad készíted a honlapodat, és szeretnéd megtanulni mit és hogyan csinálj, hogy látogatóid legyenek a Googleből, akik majd vásárolnak tőled.

Bloggereknek

Ha több olvasót szeretnél a blogodra, keresőoptimalizálással egy stabil látogatottságot ki tudsz építeni, és folyamatosan új olvasókat szerezni.

Ha még csak tervezed a honlapodat

A keresőoptimalizálás ideális esetben a honlapkészítés előtt kezdődik. Az ütős honlapokat már a keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével készítik.

Cégvezetőknek

Ha mással csináltatod a cég honlapjának keresőoptimalizálását, akkor sem árt, ha tisztában vagy a keresőoptimalizálás alapjaival, és hogy milyen eredményekre számíthatsz. Így sokkal hatékonyabban tudsz együtt dolgozni a SEO szakemberrel.

w

Mit mondanak akik elvégezték a SEO tanfolyamot?

Gyakori kérdések

Hogyan tudom a leckéket megnézni?

A tanfolyamot egy jelszóval védett zárt felületen találod. A jelentkezés és befizetést követően e-mailben megkapod a hozzáférést és minden egyéb tudnivalót.

Tabletről, mobilról is nézhetem?

Igen. Minden leckét meg tudsz nézni vagy hallgatni asztali gépről és mobileszközökről is.

Meddig tart a SEO tanfolyam?

A SEO tanfolyamon a leckéket a saját tempódban tudod feldolgozni, akkor, mikor időt tudsz rá szánni, akár éjszaka, akár hétvégén. A leckéket a befizetést követő egy évben akkor és annyiszor nézed meg, ahányszor szeretnéd.

Mi van ha nem értek valamit?

A tanfolyam online felületén lehetőséged lesz kérdezni, ha valami nem egyértelmű.

Az én honlapomra is tudom használni a SEO tanfolyamban tanultakat?

A tanfolyamon azokat a dolgokat tanulod meg, amik fontosak egy honlap keresőoptimalizálásánál, függetlenül a honlap típusától (wordpress, joomla, webnode, wix egyedi fejlesztésű weboldal stb.).

Ha elvégzem a tanfolyamot profi keresőoptimalizáló szakember leszek?

Nem, ez egy kezdő tanfolyam. Attól, hogy megtanulod elkészíteni Gordon Ramsay egyik receptjét, még nem leszel mesterszakács. Így egy kezdő SEO tanfolyamtól sem leszel profi SEO szakember, de a saját honlapod keresőoptimalizálását alapszinten meg tudod csinálni.

Minek vegyek SEO tanfolyamot, mikor a neten rengeteg cikk van a SEO-ról?

Az interneten valóban sok hasznos, de gyakran egymásnak ellentmondó információt lehet találni. Ez a tanfolyam összegyűjti számodra a lényeget, és lépésről-lépésre vezet, hogy mit tegyél. A neten keresgéléssel rengeteg idő elmegy, és nem mindig könnyű eldönteni, hogy melyik tanácsot érdemes elfogadni. A tanfolyammal rengeteg időt spórolhatsz, és a keresgéléssel töltött időt sokkal hasznosabb dolgokra tudod fordítani, például pénzkereső tevékenységre vagy a családodra. Ezen kívül a tanfolyamon kérdezni is tudsz.

 

OK, meggyőztél, mennyibe kerül?

 • Mennyit ér, hogy nem kell napokat/heteket keresgélni a neten a hasznos információkért?
 • Mennyit ér, hogy bármikor kérdezhetsz egy SEO szakembertől?
 • Több tízezer forint hirdetési költséget meg tudsz spórolni havonta a tanfolyamon tanultak segítségével.

Nem csak költséget tudsz spórolni, de vevőket is tudsz szerezni, azaz pénzt is tudsz keresni az itt tanultakkal, ezért elkérhetnék a tanfolyamért akár 200.000 Ft-ot is!

De nem teszem. Nem kérek érte 100.000, de még 50.000 Ft-ot sem.

A tanfolyamot kifezetten úgy áraztam be, hogy bárki számára, kezdő vállalkozók, kezdő honlaptulajdonosok, kezdő bloggerek számára is elérhető legyen.

A kezdő SEO tanfolyam ára mindössze 29.900 Ft.

SEO tanfolyam (29.900 Ft) + WordPress SEO tanfolyam, ahol a WordPress technikai beállításait tanulhatod meg (14.900 Ft) 44.800 Ft helyett, a Tiéd lehet mindössze 34.900 Ft-ért!

Így szerezheted meg ezt a tudást!

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • E-mailben elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat.
 • Utald át az összeget az e-mailben szereplő bankszámlaszámra!
 • Amint beérkezik a számlámra a pénz, e-mailben megkapod a végszámlát, és a tanfolyamhoz szükséges tudnivalókat.
 • A leckéket akkor nézed meg és annyiszor, ahányszor szeretnéd.
JELENTKEZEM A KEZDŐ SEO TANFOLYAMRA

Kötelező tájékoztatás

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az eva@profiseo.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Kerekesi Éva egyéni vállalkozóval kötötted (2151 Fót, Tóth Árpád u. 26A., adószám: 68020668-1-33.

Kérdésed van? Írd meg!

  JELENTKEZEM A KEZDŐ SEO TANFOLYAMRA

  Kötelező tájékoztatás

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az eva@profiseo.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Kerekesi Éva egyéni vállalkozóval kötötted (2151 Fót, Tóth Árpád u. 26A., adószám: 68020668-1-33.