Rólam

Kerekesi Éva SEO szakértőKerekesi Éva SEO szakértő

Kerekesi Éva vagyok SEO szakértő, vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben, ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el.

Hogyan lettem SEO szakértő?

Az internetet sokáig csak mint felhasználó ismertem. Közgazdász diplomám van, és közel 15 évig logisztikai területen dolgoztam multinacionális vállalatoknál. Egy idő után úgy éreztem, szeretnék valami mással foglalkozni ezért elvégeztem egy mediátor és egy coach tanfolyamot. Mivel nem léteznek mediátor és coach állások, ezért aki mediációval vagy coachinggal akar foglalkozni, azt úgy teheti meg, ha saját praxist épít, szerez magának ügyfeleket.

Azt gondoltam, hogy a praxisépítéshez a legjobb eszköz az online marketing, így belevetettem magam az online marketing rejtelmeibe. Először készítettem magamnak egy honlapot, ahol bemutattam a szolgáltatásaimat, nagyon sokat dolgoztam, hogy tökéletes legyen a szöveg, a webdesign, minden nagyon szuper legyen. Aztán vártam az érdeklődőket, és csak vártam, vártam, és vártam. Ugyanis hiába volt szuper honlapom, látogatója nem igen volt.

Mit kéne tenni, hogy megtalálják a honlapomat az érdeklődők? Ekkor hallottam először a keresőoptimalizálásról, ami annak a művészete, hogy a honlapot a Google-on keresztül minél több ember megtalálja. Elvégeztem egy keresőoptimalizálás tanfolyamot, ahol sikerült megértenem, hogy mit kell csinálnom, hogy több látogatója legyen a honlapomnak. Milyen technikai beállításokra kell figyelnem, amikkel korábban nem foglalkoztam, mert azt sem tudtam, hogy mire valók, és hogy milyen stratégiát kell alkalmaznom. A gondolkodásmód megértése a legfontosabb, nem mindegy, hogy milyen témájú cikkek kerülnek a honlapomra, milyen szavakat használok, stratégia nélkül önmagukban a technikai beállítások nem tudnak jó eredményt elérni.

A megfelelő SEO tudás birtokában elkezdtem dolgozni a honlapomon, és sikerült a látogatottságát megtöbbszöröznöm. Közben újabb honlapokat is indítottam, ami a keresőoptimalizálás ismeretével sokkal könnyebb volt, mert már értettem a lényeget, ami sokat segített akár a domain választásnál, akár abban, hogy két külön honlapot indítsak egy helyett, mert bár úgy tűnik egy témáról van szó, valójában két külön terület, és jobb eredményeket lehet elérni, ha szétválasztom, és nem egy honlapra rakom mindkettőt. A keresőoptimalizálás már a honlapkészítés előtt elkezdődik.

Egyre jobban megtetszett a keresőoptimalizálás, amikor más honlapokat olvastam, mindig azt figyeltem, hogy mit csinálnak jól vagy rosszul seo szempontból, ezért beiratkoztam a seo mesterképzésre, hogy seo szakemberré válljak, és még jobban elmélyítsem a seo tudásomat, és már másoknak is tudjak segíteni a keresőoptimalizálásban, hogy több pénzt tudjanak keresni az interneten.

Ha több látogatót szeretnél a honlapodra, keress bátran!

Kapcsolat

Kerekesi Éva

tel: 30/292-1566

e-mail: eva@profiseo.hu