Válassza az Oldal lehetőséget

KEREKESI ÉVA

keresőoptimalizáló szakember, weboldal készítő

 

Kerekesi Éva vagyok SEO szakember, vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben, ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el.

Hogyan lettem SEO szakértő?

Az internetet sokáig csak mint felhasználó ismertem. Több évnyi alkalmazotti lét után elhatároztam, hogy vállalkozást szeretnék indítani.

Azt gondoltam, hogy az ügyfélszerzéshez a legjobb eszköz az internet, így belevetettem magam az online marketing rejtelmeibe. Először készítettem magamnak egy honlapot, ahol bemutattam a szolgáltatásaimat, nagyon sokat dolgoztam, hogy tökéletes legyen a szöveg, a webdesign, minden nagyon szuper legyen. Aztán vártam az érdeklődőket, és csak vártam, vártam, és vártam. Ugyanis hiába volt szuper honlapom, látogatója nem igen volt.

Mit kéne tenni, hogy megtalálják a honlapomat az érdeklődők? Ekkor hallottam először a keresőoptimalizálásról, ami annak a művészete, hogy a honlapot a Google-on keresztül minél több ember megtalálja. Elvégeztem egy keresőoptimalizálás tanfolyamot, ahol sikerült megértenem, hogy mit kell csinálnom, hogy több látogatója legyen a honlapomnak. Milyen technikai beállításokra kell figyelnem, amikkel korábban nem foglalkoztam, mert azt sem tudtam, hogy mire valók, és hogy milyen stratégiát kell alkalmaznom. A gondolkodásmód megértése a legfontosabb, nem mindegy, hogy milyen témájú cikkek kerülnek a honlapomra, milyen szavakat használok, stratégia nélkül önmagukban a technikai beállítások nem tudnak jó eredményt elérni.

A megfelelő SEO tudás birtokában elkezdtem dolgozni a honlapomon, és sikerült a látogatottságát megtöbbszöröznöm. Közben újabb honlapokat is indítottam, ami a keresőoptimalizálás ismeretével sokkal könnyebb volt, mert már értettem a lényeget, ami sokat segített akár a domain választásnál, akár abban, hogy két külön honlapot indítsak egy helyett, mert bár úgy tűnik egy témáról van szó, valójában két külön terület, és jobb eredményeket lehet elérni, ha szétválasztom, és nem egy honlapra rakom mindkettőt. A keresőoptimalizálás már a honlapkészítés előtt elkezdődik.

Egyre jobban megtetszett a keresőoptimalizálás, amikor más honlapokat olvastam, mindig azt figyeltem, hogy mit csinálnak jól vagy rosszul seo szempontból, ezért beiratkoztam Szilágyi Balázs SEO szakember képzésére, hogy seo szakemberré válljak, és még jobban elmélyítsem a seo tudásomat, és már másoknak is tudjak segíteni a keresőoptimalizálásban, hogy több pénzt tudjanak keresni az interneten.

Mára már számos vállalkozás honlapjának sikerült megsokszoroznom a látogatottságát, akár webáruházról, akár szolgáltatást bemutató weboldalról legyen szó.

egyszeri keresőoptimalizálás eredmények

Ha több látogatót szeretnél a honlapodra, keress bátran!

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaim:

Egyszeri keresőoptimalizálás

Tedd rendbe a honlapodat!

Havidíjas keresőoptimalizálás

Szerezz sok látogatót a keresőből!

KAPCSOLAT

30 / 292-1566

eva @ profiseo.hu